Reviews

Reviews

Tevreden klanten die je voor gingen

Bij Schong Schilderwerken zijn we trots op onze tevreden klanten. Lees hieronder enkele ervaringen van klanten die je voor zijn gegaan.

Wegens omstandigheden was ik op erg korte termijn op zoek naar een schilder. Een familielid raadde mij Schong Schilderwerken aan en na een telefoontje kwamen zij dezelfde dag nog inmeten. De medewerker was meedenkend, zakelijk en vriendelijk. Ik was ook heel blij toen bleek dat zij de volgende week al konden starten, met twee man. Het schilderwerk zelf is super strak, ze werken heel netjes en zijn beleefd. Echte professionals! Alles bij elkaar zeker tevreden!

lees meer

Annelien

Na 5 jaar hebben wij ons huis laten schilderen door Schong Schilderwerken. Tijdens het offerte traject was het snel duidelijk, niet te veel poespas, duidelijk en normaal geprijsd, niet te duur en niet te goedkoop zodat je het gevoel hebt dat men het later niet zouden afraffelen. Nou in tegen deel, deze heren kwamen netjes op de afgesproken datum en tijd, altijd keurig en duidelijk wat ze gingen doen en wanneer. Zeer vriendelijk en professionele houding, het schilderen ging zoals verwacht en het zit er weer strak op, eigenlijk beter dan dan vorige die het had geschilderd. Ook toen er een paar blaasjes waren door het warme weer, kwamen ze zonder problemen dit netjes herstellen. Ik zou Schong Schilderwerken zeker aanbevelen en wij zullen ze in de toekomst weer gebruiken.
lees meer

Sam

Wij zijn afgelopen voorjaar snel en vakkundig geholpen met het schilderwerk van onze buitengevels. De verf zit er mooi op en er is geen enkele plek gemist, de schilders waren zeer vriendelijk en behulpzaam, ook toen we vroegen of er iets extra gedaan kon worden was dit geen enkel probleem. Al met al een zeer positieve ervaring met Schong Schilderwerken.

lees meer

Martin

Vanaf het begin af aan was er een klik, open en snelle communicatie betreffende het offerte traject. Dan maar hopen dat je verwachtingen worden waargemaakt, nou dat heeft Schong Schilderwerken zeker gedaan! Het grote voorkamer raam zit er keurig in en het geheel is zowel aan de binnen- als de buitenzijde weer netjes geschilderd. Alle rommel netjes opgeruimd, er werd zelf even een stofzuiger gevraagd om binnen te stofzuigen. Ga zo door toppers!
lees meer

Carolien

Onlangs heb ik Schong Schilderwerken ingehuurd om het exterieur van mijn huis op te knappen. Ik ben mega verrast door het resultaat en wat was het contact prettig! Het begon al bij het eerste gesprek, waar ze me informeerden over de verschillende opties en de kosten, zonder enige druk. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven me zelfs enkele waardevolle tips voor onderhoud in de toekomst. Jullie hebben aan mij bewezen dat jullie eerste klas schilderwerk leveren!
lees meer

Henri

Vanaf het allereerste contact was het duidelijk dat jullie echt om jullie klanten geven. Jullie luisterden aandachtig naar mijn wensen en zorgden ervoor dat ik volledig op de hoogte was van het hele proces. Het team werkte snel en efficiënt, zonder in te boeten aan kwaliteit. Mijn huis ziet er nu fantastisch uit dankzij Schong Schilderwerken!

Als je op zoek bent naar een schildersbedrijf dat betrouwbaar, professioneel en toegewijd is, zoek dan niet verder. Schong Schilderwerken heeft bewezen dat ze tot de beste in de branche behoren, en ik ben trots om mezelf toe te voegen aan de groeiende lijst! van tevreden klanten.”

lees meer

Linda

“Niet alleen het resultaat, maar ook de klanttevredenheid staat bij Schong Schilderwerken centraal. Wij streven naar hoogwaardige service en vakmanschap, waarbij we elke klant persoonlijk en op maat bedienen.”

Expert advies op maat

Geef je vastgoed een frisse look met Schong Schilderwerken

Ons advies is afgestemd op jouw wensen en situatie. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw vastgoed kunnen beschermen en verfraaien.