Offerte aanvragen

Persoonlijke offerte aanvragen

Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Gratis adviesgesprek?

Bel ons gerust: +31 (0) 72 53 23 004

Wegens omstandigheden was ik op erg korte termijn op zoek naar een schilder. Een familielid raadde mij Schong Schilderwerken aan en na een telefoontje kwamen zij dezelfde dag nog inmeten. De medewerker was meedenkend, zakelijk en vriendelijk. Ik was ook heel blij toen bleek dat zij de volgende week al konden starten, met twee man. Het schilderwerk zelf is super strak, ze werken heel netjes en zijn beleefd. Echte professionals! Alles bij elkaar zeker tevreden!

lees meer

Annelien

Na 5 jaar hebben wij ons huis laten schilderen door Schong Schilderwerken. Tijdens het offerte traject was het snel duidelijk, niet te veel poespas, duidelijk en normaal geprijsd, niet te duur en niet te goedkoop zodat je het gevoel hebt dat men het later niet zouden afraffelen. Nou in tegen deel, deze heren kwamen netjes op de afgesproken datum en tijd, altijd keurig en duidelijk wat ze gingen doen en wanneer. Zeer vriendelijk en professionele houding, het schilderen ging zoals verwacht en het zit er weer strak op, eigenlijk beter dan dan vorige die het had geschilderd. Ook toen er een paar blaasjes waren door het warme weer, kwamen ze zonder problemen dit netjes herstellen. Ik zou Schong Schilderwerken zeker aanbevelen en wij zullen ze in de toekomst weer gebruiken.
lees meer

Sam

Expert advies op maat

Geef je vastgoed een frisse look met Schong Schilderwerken

Ons advies is afgestemd op jouw wensen en situatie. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw vastgoed kunnen beschermen en verfraaien.