Schong Schilderwerken ontzorgt in jouw vastgoedbeheer

Wij ontzorgen je als schildersbedrijf volledig. Laat onze experts het verzorgen van jouw vastgoed uit handen nemen.

Adres
Kantoor Molenlei 1L, 1921 CX Akersloot

Kennismaken

Wie zijn wij?

Onze ontwikkeling is niet meer gestopt sinds de start in 1991. We hebben tijdens het opdoen van de jarenlange ervaring die we nu bezitten, alle facetten van het schilderwerk onder de knie gekregen. Er is eigenlijk (bijna) niets te gek.

Specialisatie

Ontzorgen van A naar Beter

Dat is waar we bij Schong Schilderwerken voor staan. We zorgen er niet alleen voor dat we doen wat we zeggen, maar we geven gegronde adviezen waar je iets mee kunt. Daarnaast hebben we ons als schildersbedrijf niet alleen gespecialiseerd, maar profileren we onszelf ook als allrounders op het gebied van renovatie. We zijn dan ook jouw partner voor alles rondom aanpassingen in je woning of vastgoed.

Diensten

Schong Schilderwerken ontzorgt je in ...

Schong Schilderwerken biedt volledige service voor al jouw schilderwerk, vloercoating en beglazing, en zorgt voor houtrotherstel en bouwkundig onderhoud om jouw vastgoed te beschermen en te verduurzamen.

Binnen- en buiten schilderwerk

Ons toegewijde team staat voor je klaar om gedetailleerd en duurzaam schilderwerk te leveren, zowel binnen als buiten

Saus- en spuitwerk wanden en plafonds

Onze specialisten komen graag langs om saus- en spuitwerk te verrichten en jouw plafonds en wanden een touch-up te geven.

Coaten
van vloeren

Bescherm jouw vloer tegen slijtage, vuil en beschadigingen. Wij verlengen de levensduur van jouw vloer en laten deze er nieuw uit zien.

Plakken behang en (glas)weefsels

Wij bieden een vakkundige en nauwkeurige plakservice voor behang en glasweefsel voor het beste resultaat voor u.

Beglazing HR+, HR++ en HR triple glas

Bij Schong Schilderwerken ondersteunen we verduurzaming graag - bv. door het plaatsen of aanpassen van beglazing.

Houtrotherstel service

We zoeken bij houtrot niet alleen een oorzaak en oplossing, maar zorgen we er ook voor dat houtrot in de toekomst voorkomen wordt.

Onderhoud

Bescherm jouw vastgoed

Onderhoud is een dienst die niet onderschat moet worden. Staat dit als een ‘huis’? Dan staat jouw vastgoed dat ook.

Verzorgingsgebied

Jouw schildersbedrijf in Akersloot en omgeving

Ervaren schildersbedrijf in Akersloot of omgeving gezocht? Ons werkgebied is in een straal van 75 kilometer rondom Akersloot. Woon je bijvoorbeeld in Beverwijk, Zaanstad, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend, Zaanstad, Haarlem, Hoorn, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beemster, Wormerland, Heiloo, Bakkum, Leiden. Den Haag,20 Hilversum, Den Helder, Almere en Amsterdam? Dan ben je bij Schong Schilderwerken aan het juiste adres.

Jouw voordelen

Daarom kies jij voor Schong Schilderwerken

Met Schong Schilderwerken haal je een betrouwbare partner in huis voor schilderwerk, vloercoating, beglazing, houtrotherstel en bouwkundig onderhoud. Onze toegewijde specialisten leveren gedetailleerd en duurzaam werk om jouw vastgoed te beschermen en te laten stralen.

Eén aanspreekpunt voor alles

Bij Schong Schilderwerken heb je één vast aanspreekpunt voor al jouw vragen en wensen. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.